Intelligent dørtelefon til kontorfællesskabet

Hvad er en  intelligent dørtelefon til kontorfællesskabet og hvordan sørger du for at det er de rette der får adgang?

Markedet for adgangssystemer har længe stået i stampe. Mens smart-locks buldrer frem på det private ejendomsmarked, er problematikken med at give de rette adgang til kontorer stadig til stede.

Med WelcomeBob kan gæster altid på fat på den de skal besøge, også selvom personen er ude til et salgsmøde i byen, sidder på tagterrassen eller er fordybet i sit arbejde. WelcomeBob fungerer ved videoopkald direkte til den enkeltes smartphone. Gennem app’en kan beboeren i kontorhotellet se hvem der ringer, tale med dem og lukke dem ind gennem den låste dør.

Det er udelukkende personen der skal besøges, som modtager videoopkald fra dørtelefonen. Derved kan de andre i kontorfællesskabet arbejde i fred og slippe for forstyrrelser. Det giver et effektivt og arbejdsmiljø for virksomhederne.

Kig dig derfor grundigt omkring når du skal købe adgangsløsning til dit kontorfællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *